Sosyal Medya

Güncel

Burhan Kuzu’dan Davutoğlu yorumu: Doğal lideri mutlaka dinlemek lazım

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında ufak tefek sorunlar olduğunu belirterek “Partiye emek vermiş doğal liderleri mutlaka dinlemek, ona göre hareket etmek lazım" dedi.



AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile BaÅŸbakan DavutoÄŸlu arasında ufak tefek sorunlar olduÄŸunu belirterek “Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın hukuken olmasa da doÄŸal liderliÄŸi tartışılmaz. Partiye emek vermiÅŸ doÄŸal liderleri mutlaka dinlemek, ona göre hareket etmek lazım" dedi

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk olan TBMM Anayasa Komisyonu eski BaÅŸkanı ve AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Burhan Kuzu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Kuzu, partiye emek vermiÅŸ bir liderin sözlerinin mutlaka dinlenmesi gerektiÄŸini vurgulayarak, “OlaÄŸan olsun, olaÄŸanüstü olsun kongre her partinin bir sürecidir. Kongrelerde aklıselim davrandıktan sonra parti çok güçlü de gelir. OlaÄŸanüstü kongre yapan parti zayıflar diye bir ÅŸey yok. Demek ki hizmet ÅŸeklinde bir farklılık ortaya çıktı. Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın hukuken olmasa da doÄŸal liderliÄŸi tartışılmaz. Eski yıllarda özellikle CumhurbaÅŸkanı ile BaÅŸbakan arasındaki durumlarda, eÄŸer CumhurbaÅŸkanı’nın bir kenara çekerek BaÅŸbakan tek başına hareket etmiÅŸse, hem Mesut Yılmaz’da bunu gördük, hem Çiller’de bunu gördük, parti bitmiÅŸtir. Partiye emek vermiÅŸ doÄŸal liderleri mutlaka dinleme, ona göre hareket etmek lazım. Aralarında ufak tefek sorunlar olmuÅŸtur. Hayırlı uÄŸurlu olsun, kongre yapılır, bir arkadaşımız aday olur. Belirtilen ÅŸekilde parti yoluna devam edecek zaten” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.